Zalo

Splitted Creative Banner

[vc_row full_width=”stretch_row_content_no_spaces” desctop_mb=”margin-lg-135b” tablets_mb=”margin-sm-100b”][vc_column][vc_column_text][mountain_house][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row desctop_mb=”margin-lg-135b” tablets_mb=”margin-sm-100b”][vc_column width=”5/12″][vc_headings subtitle=”ENVIRONMENT” title=”Mountaine House” css=”.vc_custom_1500974647730{padding-top: 0px !important;padding-bottom: 15px !important;}”]The Round Mountain House references local precedents by combining modernist ideals with vernacular strategies to integrate seamlessly into the Ozark Mountain landscape.

The form of the house is treated as two pieces that separate public and private spaces. The “main frame” consists of public spaces: the carport, outdoor breezeway, the guest loft, and main living area; the “lean-to” or “saddle bag” contains private spaces: the laundry, bathrooms, closets, and bedrooms.[/vc_headings][vc_info_block items=”%5B%7B%22label%22%3A%22LOCATION%22%2C%22text%22%3A%22Abu%20Dhabi%2C%20UAE%22%7D%2C%7B%22label%22%3A%22CREATIVE%20DIRECTOR%22%2C%22text%22%3A%22Tim%20de%20Noble%22%7D%5D”][vc_share_buttons facebook=”true” twitter=”true” linkedin=”true” pinterest=”true” title=”SHARE PROJECT”][/vc_column][vc_column width=”7/12″ mobile_mt=”margin-xs-50t”][vc_single_image image=”2469″ img_size=”full” css=”.vc_custom_1503146573951{margin-bottom: 30px !important;}”][vc_single_image image=”2462″ img_size=”full” css=”.vc_custom_1503146596320{margin-bottom: 30px !important;}”][vc_single_image image=”2464″ img_size=”full” css=”.vc_custom_1503146608299{margin-bottom: 30px !important;}”][vc_single_image image=”2465″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]